Mikki Willis – filmare


Mikki Willis är en före detta modell och skådespelare och filmskaparen bakom den kontroversiella filmen Plandemic där han intervjuar Dr Judy Mikovits.
Willis, är gift och har två barn. Han har varit filmskapare i två decennier och startade sitt eget produktionsföretag 2001.

Den 26 april 2020 skrev han i ett Facebook-inlägg att han arbetade på en film som skulle ”spränga sanningsljuset i de mörkaste hörnen av vårt korrupta sjukvårdssystem.” Det blev Plandemic som utsatts för omfattande kritik från dem som Willis avslöjar som korrupta samhällsomstörtare och som enligt Willis utgör ett svårt hot mot mänskliga fri- och rättigheter och särskilt folkhälsan vilket i praktiken innebär ett globalt hot mot hela mänskligheten.

Som filmskapare och intervjuare anses Mikki Willis ha fått synnerligen god kontakt med världsberömda filosofer, forskare, fysiker, läkare, författare, shamaner och experter på mänsklig utveckling. Som regissör har han bidragit till prisbelönta filmproduktioner, inklusive teater, nätverks-tv, reklamfilmer och musikvideor.

Några av hans produktioner är: Breaking Band, en TV-serie skapad för Mark Cubans AXS TV-nätverk; Neurons to Nirvana, en fullängdsdokumentär med världens mest respekterade experter inom psykedelisk medicinforskning; och Be Brave.

IMDb
Mikki Willis IMDb
Utvalda delar ur IMDb biografi:

Mikki Willis är grundaren av Elevate; Elevate är ett produktionsföretag på ett särskilt uppdrag en mission och är en av de mest produktiva skaparna av socialt medvetna medier. 2006 inspirerade Mikkis passion för att förena kreativa födelsen av ”Elevate Film Festival”. På mindre än tre år fick festivalen titeln ”världens största evenemang med en skärmfilm”, med upp till 6 000 personer per visning; fyllde prestigefyllda arenor som The Kodak Theatre, The Pasadena Civic och Nokia L.A. Live. 2011 mottog Mikki Conscious Life Humanitarian Award och utsågs till en medlem av Transformational Leadership Counsel. 2013 skapade han ett genombrott bland inlärningsprogram för Harvard Westlake; som för närvarande integreras i läroplanen för 3500 gymnasier. Mikki och hans fru Nadia Salamanca skapade ”Elevate Family”, en ny onlineplattform för barn och föräldrar. Mikki, hans fru Nadia och deras två söner Azai och Zuriel bor i Ojai, Californien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s