Hydran

Makt-hydran har många namn förutom maffian dess metaforiska:  spindeln, bläckfisken  mm (bestämd form för att särskilja från naturens varelser). Hydran som samlingsbegrepp avser en demokratifientlig och korrumperande makt som tränger genom samhällets alla funktioner. Avsikten är att tillägna sig gigantiska intäkter genom för samhället undergrävande och olaglig verksamhet. Här ingår olika nationella och regionala grupperingar med internationella förgreningar och internationell verksamhet. Den har varit så hemlig att dess verksamheter kan vara svåra att avtäcka och bevisa.

”Blotta ordet hemlig är motbjudande i ett fritt och öppet samhälle…” …”det finns en internationell konspiration som har stort inflytande på det internationella fältet.” (John F. Kennedy-National Press Club Speech, 1961 LÄNK)

Maffian har exempelvis olika namn i olika länder och rent av olika namn på olika grupperingar i dessa länder. Bläckfisken representerar ofta ett nationellt och internationellt mer eller mindre monopolistiskt ägande av näringslivets olika verksamheter eller kontroll av branscher genom olaglig samverkan. Spindeln avser ofta en politisk makt som påverkar besluten både lokalt och globalt. Bilderberggruppen anses ha en sådan makt.

1952 skrev Bertrand Russell, en brittisk filosof, historiker, matematiker och socialkritiker boken ”The Impact of Science on Society”, där han undersökte och varnade för hur vetenskapen och den tekniska revolutionen förändrades och skulle komma till att förändra samhället genom psykologisk kontroll och kapacitet att orsaka masspsykos. I sin bok förklarade Russell att:

– ”Jag tror att det ämne som kommer att vara politiskt viktigast är masspsykologi. Masspsykologi är, vetenskapligt sett, inte så avancerad men … dess potential är oerhört användbar för praktiska män, oavsett om de vill bli rika eller förvärva makt och bli en del av regeringen. Dess betydelse har ökat enormt genom tillväxten av moderna propagandametoder. Av dessa är det mest inflytelserika det som kallas ‘utbildning’. Religion spelar en roll, även om den minskar; emedan medierna, press, biografen och radio spelar en allt större roll.” (Kommentar: Vid denna tidpunkt fanns inte TV eller Internet.)

Antihumanismen är en ideologisk grund för denna makthydra som eftersträvar internationell kontroll med visionen om ett globalt styre. Genom ”ohelig allians” med monopol-kapitalismen har makthydran konstruerat en strategisk samverkan där industrimedicinen har ett inflytande med motiv att få intäkter på kemiska medicin och vacciner.

Hydran bakom Coronabedrägeriet kan sammanfattas i : Rockefellerklanen, Bill Gates, Anthony Fauci, Klaus Schwab, globala läkemedelsbolag (omnämnt i Event 201), Amerikanska försvaret med inriktning på biovapen, CIA. WHO under Tedros Adahanom.

”Kost, vaccinationer och lagar i kombination kommer från tidig ålder att skapa den slags karaktär som myndigheterna önskar, och varje form av kritik av makten, kommer att bli psykologiskt omöjlig.” … ”Massorna kommer inte tillåtas att förstå hur deras övertygelser kommit till. När tekniken fulländats kommer varje regering som varit vid makten i en generation att kunna kontrollera dess massor helt utan behov av arméer och polis.”…(The Impact of Science on Society. Bertrand Russell 1872-1970, Nobelpriset i litteratur år 1950 men mest känd för Principia Mathematica från 1910)

Källor

Hydran en samlad kraft mot vår hälsofrihet

VoF – Mörkrets krafter  Publicerat av borjeperatt

Skeptiker-hydran: CSICOP under förfall

Näthat toppen på isberget Del 8 – Näthatets hydra

Projekt ”Medvetandets uppkomst” med böckerna Succébo och Tolv Sinnen

3 kommentarer på “Hydran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s