Biovapen – biologiska vapen

Biologiska vapen är kemiska vapen som baseras på levande organismer. Biovapen avser sjukdomar som mjältbrand, smittkoppor och covid-19 coronaviruset som av vetenskapsmän raffinerats för att vara extra smittsamma och svårbotade, vilka kan riktas mot människa, djur och växter. Biologiska vapen räknas som massförstörelsevapen.

Professor Frances Boyle som är biovapenexpert och som låg bakom BioWeapons Act visar hur covid-19 coronaviruset har tillverkats som ett biovapen som effektivt kan spridas i en befolkning, detta enligt vetenskapliga rapporter om komponenter som ingår i det designade Coronaviruset.

Covid-19 har en så kallade “gain-of-function” som är en term man använder till offensiva biovapen. Dessa egenskaper bekräftas i rapporter att detta var artificiellt applicerat på viruset.

Boyle visar hur virusets ursprung spårats till ett BSL-3 laboratorium i North Carolina, i USA. Där fanns en kinesisk biovapenexpert som fick tillgång till Coronavirus med “gain-of-function”. Detta virus hamnade sedan genom Anthony Fauscis agerande på ett BSL-4 laboratorium i kinesiska Wuhan. BSL-4 laboratorium vanligtvis benämnt säkerhetslabb, används för biovapen. Detta Wuhan labba samarbetade med labb i Australien för att tillverka ett biovapen som innehöll viruset med ursprung i USA och ett SARS-HIV-virus från Australien. Själva komponenten från HIV är troligtvis injektorn som viruset använder för att komma förbi kroppens försvar.

http://SMOKING GUN: China Bought Weaponized Wuhan Virus From U.S. Banned video

En kommentar på “Biovapen – biologiska vapen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s