Bill Gates

William Henry ”Bill” Gates III, född 28 oktober 1955 i Seattle i Washington, är en amerikansk mulitmiljardär, enligt Forbes den fjärde rikaste personen i världen. Han är medgrundare till Microsoft. Gates sparkades därifrån efter skandal om hur han utnyttjat andra för att roffa åt sig Microsoft, haft sexaffärer med anställda och omfattande umgänge med pedofildömda miljonären Jeffery Epstein. Då försökte han göra sig ett namn som filantrop genom att bilda Gates Foundation. Detta genomfördes i samverkan med sin dåvarande hustru Melinda i vaccinationsprojekt som också omgärdade av skandaler. Bill Gates Foundation and the Covid-19 UK Vaccine Network

Gates vaccineringsprogram i Asien slutade med att de blev utkastade ur Indien i samband med att vaccinerade flickor började ramla ihop och dö av hans injektioner. Här några exempel: Fall 1. Kontroversiella vaccinstudier: Varför är Bill & Melinda Gates Foundation under allvarlig kritik i Indien? Läs mer:
Fall 2. Domare kräver svar efter att barn dör i kontroversiell Gates-studie om cancervaccin i Indien. Länk

I nedanstående Ted Talk säger Bill Gates att CO2 orsakar ekosystemkollaps, och toppforskare säger till honom att vi måste få ner CO2 -utsläppen till noll. Han fortsätter sedan med att säga att vi måste minska befolkningen, och vi kan använda nya vacciner för att göra det.

Det intressanta är att se hur ”Faktacheckers rusar till för att bortförklara Gates uttalanden

Bill Gates har i samverkan med Anthony Fausci har finansierat och deltagit i framtagande av ett biovapen riktat mot mänskligheten. Bevisen för detta är överhängande. Då det visar sig att Gates har köpt upp bolag och ansökt om patent för Covid19 vaccin och även ansökt om patent för Coronaviruset.

Bill & Melinda Gates Foundation är världens största välgörenhetsorganisation räknat i kapitaltillgångar och förfogar över cirka hundra tusen miljarder dollar. Denna stiftelse grundades 1994 av Bill Gates under namnet William H. Gates Foundation, efter Bill Gates far. Men år 2000 var det dags för Bill att själv stoltsera med sitt namn. Bill skryter gärna med att varje dollar han investerar tjänar han tillbaka med god marginal 20 till 1.

När USAs president Donald Trump tog beslut om att inte medfinansiera WHO (Världshälsoorganisationen) delvis pga av som han menade den kommunistiska styrningen från dess terroristanklagade GD och Kina gick Bill Gates in med ca 10 tusen miljarder dollar och blev WHO-organisationens största finansiär. Det gav Bill Gates möjligheter att både påverka och styra denna FNorganisation med det officiella syftet att vaccinera hela världen.

Manipuleringen igångsattes vid en konferens i oktober 2019, EVENT 201, finansierad av Bill Gates Foundation och i samverkan med Klaus Schwab och World Economic Forum. Event 201 är ett offentligt scenario som ”förutser” Coronapandemin och som spelar upp exakt vad som ska hända några månader senare. Det är en direkt utbildning av hur världens ledare oc h medier ska agera för att underkasta sig WHO och global läkemedelsindustri. Scenariot som filmades  visade att alla medverkande hade sina väl inövade roller. Delar av inspelningen från detta Event 201 inleder Mikki Willis dokumentär ”Plandemic Indoctornation”.

Nedanstående material är taget från artikel: Corona en gigantisk bluff? – Åtgärderna är extremt skadliga! (vetenskaplig studie) och utgör bevis för hur Bill Gates har finansierat, patenterat och förberett Covid19 som biovapen.

”Anthony Fauci och Bill Gates har sedan årtionden samarbetat för att ta patent på coronavirus och Covid19-vaccin. De har även genomfört scenarier som beskriver hur en pandemi bryter ut och hur man ska hantera dem som ifrågasätter “pandemin” och hur man ska inskränka mänskliga rättigheter. Den senaste övningen oktober 2019 före utbrottet kallades EVENT 201 och där formuleras ett offentligt tack till Melinda & Bill Gates Foundation för deras initiativ och stöd. Redan då tycktes således Fauci och Gates mfl veta att det skulle komma ett utbrott och att man direkt skulle namnge det “pandemi”. Sedan har Gates förnekat sambandet, fast det finns inspelat. [1] Medier som USA Today som ständigt förnekar samband mellan Bill Gates och Coronautbrottet ställde sig också nu bakom Gates förnekelse.

Steg 2 Äga produktion av VACCINET

Fauci förnekade att viruset var man-maid och att han hade något med dess uppkomst att göra Trots att mängder av dokument och mail bevisar samröret. [2] Fauci är delägare i Bil Gates industriläkemedelsbolag Moderna och genom detta delägare av patent för viruset, testen och vaccinerna något som var framtaget innan coronautbrottet i Wuhan. [3][4][5]

Mot denna bakgrund fanns det skäl att försöka spåra processen för hur patenten och rättigheterna har genomförts. Pirbright Institute (med svag grå text i nedanstående ansökan) lämnades in en ansökan till EUROPEAN PATENT OFFICE 23 juli 2014 och den 20 november 2019 var patentet klart: “ACTIVE”.


“UPPFINNINGENS OMRÅDE[0001]:” Föreliggande uppfinning avser ett försvagat coronavirus innefattande en replikas-variant [kopia/variant av] gen, som orsakar att viruset får nedsatt patogenicitet [den potentiella kapaciteten hos i detta fall ett virus, att orsaka sjukdom] Föreliggande uppfinning hänför sig också till användningen av ett sådant coronavirus i ett vaccin för att förebygga och/eller behandla en sjukdom. [6]

Nedanstående länkar bevisar att Bill Gates inte bara var inblandad i patentansökan utan största ägare i det företag PIRBRIGHT INSTITUTE som genomförde denna ansökan efter att Bill Gates tog över som största ägare. Bill Gates har naturligtvis förnekat sambandet.

Ansökan om patent på Covid19 vaccin inlämnades 2014, ett år efter att Bill Gates Foundation blivit största delägare I Pirbright Institute 2013. Sambandet har kraftfullt förnekats av Bill Gates och han har anbefallt kontakter, medier och inte minst engelska parlamentet att backa upp en förnekelse.
Patentansökan registrerad: EP3172319B1: Det framgår att denna ansökan handlar om patent på Coronaviruset och Covid19 vaccin. Trots dessa uppenbara bevis har Gates igångsatt en kampanj för att två sina händer och fått: HealthAnalytics USA, Reuters, USAtoday mfl  och t o m engelska parlamentet (Fil:Parliamentary evidence on misinformation) har tagit sig an uppgiften att avfärda bevisen. Även BBC anlitades för att hävda att kopplingen mellan Bill Gates, ny största delägare av Pilbright och deras ansökan av vaccinpatent, är falsk. När indicierna och bevisen för ett samband är överväldigande så uppenbarar sig en rimlig undran över om Gates verkligen tror att en kampanj för att avfärda det uppenbara kan lyckas. Blir inte effekten den motsatta? Misstroendet mot Gates, medierna och politikerna tydliggörs. Eller tror man på att: “ju större lögn desto större chans att den lyckas!”

Anthony Fauci har inte förklarat hur han kan ansvara för landets hälsa (USA) samtidigt som han finansierat utvecklingen av Coronaviruset i Wuhanlabbet och är delägare till alla dessa patent och tillsammans med Bil Gates har stor inblick i WHO och rent av bestämmer dess inriktning och strategi. Man måste undra över etiken i detta märkliga samband. Det kan väl inte hålla hur länge som helst vid någon tidpunkt rasar hela skojeriet.

”Med min erfarenhet av nationella samhällsinformationskampanjer, uppdrag för civil beredskap och svenska försvaret i att utveckla scenarier och med en mångåriga verksamhet som journalist och dokumentärfilmare kunde jag, liksom andra vidsynta, tidigt se mönster som pekade på manipulation. Att så omedelbart och med sådan genomslagskraft orsaka masshysteri med smitt- och dödssiffror pekade på en brett upplagd propagandakampanj där man visste vad som skrämde upp en lättmanipulerad publik. Men hur var det upplagt? Insatsen kräver en planerad samordning och en oerhörd budget. Är det verkligen möjligt att Fauci, Gates och läkemedelsindustrin hade sådan makt och så mycket pengar att de kunde köpa hela världspressen och alla medier. Ja, kan man satsa 10 miljarder på donation till WHO och få in 200 miljarder i vinst så finns resurserna. Och som storgivare kan man nog få en del att säga till om särskilt som man också har kontroll på den som leder WHO.” (Börje Peratt)

Referenser

1. National Herald: Why is Gates denying Event 201? Länk

2) Summer Lin 5 maj 2020, Miami Herald: Dr. Fauci says there’s no evidence coronavirus created in a lab; Trump hints there is. Länk
Read more here: https://www.miamiherald.com/news/coronavirus/article242513611.html#storylink=cpy
3) Bob Herman 25 juni 2020 AXIOS: The NIH claims joint ownership of Moderna’s coronavirus vaccine Länk
4) 9) Alec Dent, The Dispatch, 7 aug 2020. Does Anthony Fauci Own ‘Half the Patent’ for Moderna’s COVID Vaccine? Länk
5) Sicem364, William. Fauci Hold Patents on a Key HIV Component Used to Create COVID-19? Länk
6) European Patent register EP3172319 – CORONAVIRUS The Pirbright Institute. Description FIELD OF THE INVENTION [0001] The present invention relates to an attenuated coronavirus comprising a variant replicase gene, which causes the virus to have reduced pathogenicity. The present invention also relates to the use of such a coronavirus in a vaccine to prevent and/or treat a disease Länk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s